GRK

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Nanokeratin System

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα από την Nanokeratin System για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Πελάτης
Επαγγελματίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα Nanokeratin

Πίσω από κάθε σειρά

softsmooth series

Nanokeratin System

Το Nanokeratin System αναπληρώνει και ενισχύει τη ζωντάνια και την ελαστικότητα των μαλλιών με κερατίνη που δίν&...

Διαβάστε περισσότερα

Το Nanokeratin System αναπληρώνει και ενδυναμώνει τη ζωντάνια και την ελαστικότητα των μαλλιών. Ερευνήσαμε και αναπτύξαμε μια ιδιαίτερη σύνθεση με βάση μικρομόρια από κερατίνη κασμιριού, κολλαγόνο και μετάξι εμπλουτισμένα με αμινοξέα, και μια σειρά από ειδικά επιλεγμένες βιταμίνες και αιθέρια έλαια. Το Nanokeratin System ενυδατώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τα τοξικές περιβαλλοντικές ουσίες, δημιουργώντας ουσιαστικά μια ασπίδα προστασίας.

Κερατίνη για λάμψη

Στην ανεπεξέργαστη μορφή, η κερατίνη είναι μια ινώδης φυσική δομική πρωτεΐνη και αποτελεί βασικό συστατικό αναπλήρωσης της τρίχας. Η κερατίνη έχει ελαστικές και ηλεκτροστατικές ιδιότητες που διασφαλίζουν την προστασία από χημικές ουσίες και ρύπους, ενώ διαθέτει υψηλή ικανότητα απορρόφησης της υγρασίας. Όταν χρησιμοποιείται σε συμπυκνωμένη μορφή, η κερατίνη διεισδύει σε βάθος στα μαλλιά και παρέχει εντατική θεραπεία με αποτέλεσμα "συμπυκνωμένη" φυσική συσσώρευση της κερατίνης στην εσωτερική δομή της τρίχας. Συνεπώς, η κερατίνη είναι απαραίτητη για την υγεία της τρίχας, καθώς συμβάλλει στην αναγέννηση, την αναζωογόνηση και την επανόρθωση.

Κολλαγόνο για ενίσχυση

Το κολλαγόνο είναι από μόνο του η σημαντικότερη πρωτεΐνη του συνεκτικού ιστού και συνιστά το 30% του σώματος. Είναι αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας επούλωσης. Μετά το νερό, το κολλαγόνο είναι η πιο σημαντική δομική ουσία του σώματος, σε ποσοστό 25-30% της συνολικής πρωτεΐνης. Καθώς μεγαλώνουμε, τα μαλλιά αδυνατίζουν, θαμπώνουν και χάνουν τη ζωντάνια τους. Οι συνθέσεις της Nanokeratin System ενισχύουν το κολλαγόνο, ενδυναμώνοντας την τρίχα, αυξάνοντας τη διάμετρό της και παρέχοντας πιο πυκνά μαλλιά.

Μετάξι για εύκολο χτένισμα

Το μετάξι, ανέκαθεν πολύτιμο και ακριβό, έχει ονομαστεί ως "ο βασιλιάς των ινών". Ανακαλύφθηκε στην Κίνα το 2700 π.Χ. και κυριολεκτικά άξιζε το βάρος του σε χρυσό. Οι δρόμοι για τη μεταφορά αυτού του πολύτιμου υλικού από την Κίνα, το οποίο έγινε και παγκοσμίως γνωστό από τον Ιταλό θαλασσοπόρο Μάρκο Πόλο, έγιναν γνωστοί ως οι "δρόμοι του μεταξιού". Η φράση "απαλό σαν μετάξι" σημαίνει ομορφιά και ευχάριστη, αισθησιακή απαλότητα. Το μετάξι διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες δέσμευσης της υγρασίας και μοναδική αίσθηση. Επιπλέον, αυτή η φυσική πηγή πρωτεΐνης είναι απαραίτητη για τα μαλλιά και παρέχει έναν προστατευτικό φραγμό. Το μετάξι, όπως δηλώνει και το όνομά του, προσθέτει στιλπνότητα, όγκο και κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. 

 

More Articles

  • nanoSmooth pure series
    nanoKplex series
    nanoSmooth pure Refortify series
Κλείσιμο

Σας ευχαριστούμε

για την εγγραφή σας στην ενότητα για επαγγελματίες

της Nanokeratin System!

Ελέγξτε τα email σας για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

REVEAL θεραπεία σας

Κλείσιμο

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ τα μαλλιά σας με ένα κλικ.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά σας… Δώστε μας την ευκαιρία να σας φροντίσουμε με ένα προσωπικό ραντεβού για δωρεάν παροχή συμβουλών, για να ξεκινήσετε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μαλλιών σας τώρα.

Ξεκινώντας

Πώς θα περιγράφατε τα μαλλιά σας;

Φυσικά μαλλιά που δεν έχουν υποστεί χημικές εργασίες
Βαμμένα μαλλιά με μόνιμη βαφή/χρωμοσαμπουάν
Ευαίσθητα μαλλιά/Μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες
επόμενος

Έχουν τα μαλλιά σας υποβληθεί σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες;

Βαφή
Ανταύγειες
Ημιμόνιμη ισιωτική Brazilian
Ιαπωνική ισιωτική
Ντεκαπάζ
Μόνιμη ισιωτική
Περμανάντ
Συχνά χτενίσματα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος
.Όχι, τα μαλλιά μου δεν έχουν υποβληθεί σε καμία εργασία
Πίσω επόμενος

Ποια είναι η κατάσταση των μαλλιών σας;

Πολύ κατεστραμμένα λόγω των διάφορων εργασιών
(Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των περιβαλλοντικών στοιχείων και των βλαβερών συνθηκών (υπεριώδης ακτινοβολία, χλώριο, θαλασσινό νερό
Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των συχνών χτενισμάτων με πιστολάκι ή σίδερου ισιώματος
Υγιή
Πίσω επόμενος

Τι ΟΦΕΛΗ θα θέλατε να αποκομίσετε για τα ΜΑΛΛΙΑ σας;

Θέλω να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση και να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ τη γήρανση που οφείλεται στις χημικές εργασίες
Θέλω να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΩ το χρώμα, την υφή και την κατάσταση των μαλλιών μου
.Θέλω να ΑΝΑΔΟΜΗΣΩ τα φυσικά μαλλιά μου χαρίζοντάς τους υγεία και ενέργεια
Πίσω επόμενος

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν καταστρέψει τα μαλλιά σας, ίσως και να έχουν κάψει τις ευαίσθητες πρωτεΐνες στην τρίχα, με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτα, άτονα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά σας χρειάζονται ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ για να γεμίσουν ενέργεια και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ τα κύτταρά τους. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Εξαιτίας των βαφών, η τρίχα έχει απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν την αντοχή και την εμφάνισή της, ενώ τα καθημερινά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας μπορεί να έχουν εξασθενίσει το χρώμα. Τα μαλλιά σας πρέπει να ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ επαγγελματικά και να προστατευθούν από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και το χρώμα πρέπει να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Οι χημικές εργασίες έχουν αδυνατίσει τα μαλλιά σας και είναι πιο επιρρεπή να υποστούν βλάβη από τα περιβαλλοντικά στοιχεία, αυξάνοντας το σπάσιμο και την αφυδάτωση. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερη ενυδάτωση, προστασία και επαγγελματική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ