GRK

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Nanokeratin System

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα από την Nanokeratin System για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Πελάτης
Επαγγελματίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα Nanokeratin

Nanokeratin System - Titanium Flat Iron

Αξεσουάρ

Όλοι οι τύποι μαλλιώνThis state of the art titanium flat iron has an automatic temperature control system made possible by nano-silver technology. It maintains a constant temperature throughout the treatment process which assures the best results for the straightening process. It straightens at a temperature of 230°C (455°F). The long cord measures 106.3 inches (2.7 meters) allowing the flat iron to be used at full 360° angle.

 • Η τεχνολογία νανομορίων τιτανίου βάσει της οποίας έχουν κατασκευαστεί οι πλάκες του σίδερου παράγει αρνητικά ιόντα που κάνουν τα μαλλιά απαλά και μεταξένια και, επίσης, εξασφαλίζει σταθερά άριστη κατάσταση του σίδερου.
 • Η τεχνολογία τουρμαλίνης διαθέτει πυροηλεκτρικές ιδιότητες σε υψηλές θερμοκρασίες. Χάρη στο συνδυασμό σκόνης τουρμαλίνης και τιτανίου στην επικάλυψη της καινοτομικής πλάκας του σίδερου, το σίδερο ενισχύει τη στιλπνότητα και την απαλότητα των μαλλιών, συμβάλλει στην κυκλοφορία των βασικών βιταμινών που παρέχουν ενυδατική και αντιβακτηριδιακή δράση και αναζωογονεί τα κύτταρα της τρίχας.
 • Σύστημα παύσης αυτόματης ρύθμισης για την επίτευξη σταθερής πίεσης κατά το ίσιωμα των μαλλιών
 • Προηγμένη περιβάλλουσα θερμότητα που ενισχύει τις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά
 • Σύστημα θέρμανσης τιτανίου για εξαιρετική απόδοση θέρμανσης
 • Ακριβής ρύθμιση θερμοκρασίας χάρη στην τεχνολογία ICM (intelligent computerized micro) για ταχεία θέρμανση και σταθερή θερμοκρασία
 • Σύστημα ρύθμισης με αυτόματο αισθητήρα για άμεση αποκατάσταση της θερμότητας
 • Ρύθμιση θερμοκρασίας με πλήκτρο αφής για εύκολη χρήση
 • Συσκευή διπλής τάσης που παρέχει αυτόματη ρύθμιση της τάσης για χρήση στο εξωτερικό
 • Εργονομική, ελαφριά συσκευή ειδικά σχεδιασμένη για τη μείωση της καταπόνησης του καρπού και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς σας

Προτεινόμενα χτενίσματα

Για ελαφρά σγουρά μαλλιά, που είναι απείθαρχα, με χοντρή τρίχα και έχουν την τάση να φριζάρουν: 

 • Ξεκινήστε χωρίζοντας τα λουσμένα, στεγνά μαλλιά σε τούφες. Δουλέψτε πρώτα τις κατώτερες στρώσεις ξεκινώντας από το σβέρκο και προχωρώντας προς το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού. Πάντα να κρατάτε τις άκρες των μαλλιών όταν μετακινείτε το σίδερο προς τα κάτω στον άξονα της τρίχας, προκειμένου να διατηρείτε τον έλεγχο και να επιτυγχάνετε λείανση των μαλλιών.
 • Χωρίστε τα μαλλιά σε μεγάλες τούφες και γλιστρήστε το σίδερο από τις ρίζες προς τις άκρες, χτενίζοντας τα μαλλιά οριζόντια από τη μία πλευρά του κεφαλιού στην άλλη.
 • Για να τελειοποιήσετε τις άκρες, περιστρέψτε το σίδερο προς τα κάτω ή προς τα πάνω, ανάλογα με τις προτιμήσεις, και χρησιμοποιήστε τη θερμότητα στις εξωτερικές πλευρές της πλάκας για να επιτύχετε στυλ, κίνηση και όγκο, όπως αν χρησιμοποιούσατε στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι.
 • Για να φορμάρετε τη φράντζα, χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω και, κατόπιν, γυρίστε τα προς τα πάνω και προς τα κάτω για να τους δώσετε όγκο.

Για όγκο και κίνηση:


Βήμα1: Να ξεκινάτε πάντα από το σβέρκο δουλεύοντας τα μαλλιά σε τούφες από το πίσω προς το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού.
Βήμα 2: Δώστε κίνηση στις κάτω τούφες γυρίζοντας τις άκρες των μαλλιών. Για να το επιτύχετε, γλιστρήστε το σίδερο προς τα κάτω και γυρίστε τα μαλλιά προς τα πάνω και προς τα έξω στις άκρες.
Βήμα 3: Προσθέστε ανάλαφρο όγκο γύρω από το στεφάνι και στο μπροστινό τμήμα του κεφαλιού γλιστρώντας τα μαλλιά ανάμεσα στις πλάκες του σίδερου και μετακινώντας παράλληλα το σίδερο προς τα πάνω σε τόξο, προς τα έξω και κατόπιν γυρίζοντας τις άκρες προς τα κάτω. Χρησιμοποιήστε τη θερμότητα στις εξωτερικές πλευρές της πλάκας για να επιτύχετε τις επιθυμητές καμπύλες.
Βήμα 4: Για να λειάνετε και να γυρίσετε τη φράντζα προς τα κάτω, γλιστρήστε τα μαλλιά ανάμεσα από τις πλάκες κρατώντας τα χαμηλά χωρίς να τα σηκώνετε.

Για μπούκλες και ζωντάνια στα μαλλιά:

Βήμα 1: Ξεκινήστε με μια τούφα 2~3 εκ. Τοποθετώντας το σίδερο υπό γωνία και μακριά από το κεφάλι, ξεκινήστε από το επάνω μέρος του άξονα της τρίχας και πιάστε τα μαλλιά με το σίδερο κοντά στις ρίζες.
Βήμα 2: Κρατώντας τα μαλλιά ανάμεσα στις πλάκες, περιστρέψτε το σίδερο κατά 180º (η πίσω πλευρά του σίδερου θα είναι στραμμένη προς τα εσάς). Τώρα τα μαλλιά έχουν τυλιχθεί πλήρως γύρω από την εξωτερική επιφάνεια, ώστε να δημιουργηθεί μια ελαφριά μπούκλα.
Βήμα 3: Συνεχίστε να κρατάτε τα μαλλιά τεντωμένα με τις πλάκες και γλιστρήστε τις πλάκες κατά 5~6 εκ. προς τα κάτω, κατά μήκος του άξονα της τρίχας. Επαναλάβετε το βήμα 2 όσο συχνά θέλετε για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατευθύνοντας τις άκρες με το άλλο χέρι για να μην ανακατευτούν τα μαλλιά.

 

Κλείσιμο

Σας ευχαριστούμε

για την εγγραφή σας στην ενότητα για επαγγελματίες

της Nanokeratin System!

Ελέγξτε τα email σας για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

REVEAL θεραπεία σας

Κλείσιμο

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ τα μαλλιά σας με ένα κλικ.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά σας… Δώστε μας την ευκαιρία να σας φροντίσουμε με ένα προσωπικό ραντεβού για δωρεάν παροχή συμβουλών, για να ξεκινήσετε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μαλλιών σας τώρα.

Ξεκινώντας

Πώς θα περιγράφατε τα μαλλιά σας;

Φυσικά μαλλιά που δεν έχουν υποστεί χημικές εργασίες
Βαμμένα μαλλιά με μόνιμη βαφή/χρωμοσαμπουάν
Ευαίσθητα μαλλιά/Μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες
επόμενος

Έχουν τα μαλλιά σας υποβληθεί σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες;

Βαφή
Ανταύγειες
Ημιμόνιμη ισιωτική Brazilian
Ιαπωνική ισιωτική
Ντεκαπάζ
Μόνιμη ισιωτική
Περμανάντ
Συχνά χτενίσματα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος
.Όχι, τα μαλλιά μου δεν έχουν υποβληθεί σε καμία εργασία
Πίσω επόμενος

Ποια είναι η κατάσταση των μαλλιών σας;

Πολύ κατεστραμμένα λόγω των διάφορων εργασιών
(Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των περιβαλλοντικών στοιχείων και των βλαβερών συνθηκών (υπεριώδης ακτινοβολία, χλώριο, θαλασσινό νερό
Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των συχνών χτενισμάτων με πιστολάκι ή σίδερου ισιώματος
Υγιή
Πίσω επόμενος

Τι ΟΦΕΛΗ θα θέλατε να αποκομίσετε για τα ΜΑΛΛΙΑ σας;

Θέλω να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση και να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ τη γήρανση που οφείλεται στις χημικές εργασίες
Θέλω να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΩ το χρώμα, την υφή και την κατάσταση των μαλλιών μου
.Θέλω να ΑΝΑΔΟΜΗΣΩ τα φυσικά μαλλιά μου χαρίζοντάς τους υγεία και ενέργεια
Πίσω επόμενος

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν καταστρέψει τα μαλλιά σας, ίσως και να έχουν κάψει τις ευαίσθητες πρωτεΐνες στην τρίχα, με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτα, άτονα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά σας χρειάζονται ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ για να γεμίσουν ενέργεια και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ τα κύτταρά τους. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Εξαιτίας των βαφών, η τρίχα έχει απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν την αντοχή και την εμφάνισή της, ενώ τα καθημερινά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας μπορεί να έχουν εξασθενίσει το χρώμα. Τα μαλλιά σας πρέπει να ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ επαγγελματικά και να προστατευθούν από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και το χρώμα πρέπει να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Οι χημικές εργασίες έχουν αδυνατίσει τα μαλλιά σας και είναι πιο επιρρεπή να υποστούν βλάβη από τα περιβαλλοντικά στοιχεία, αυξάνοντας το σπάσιμο και την αφυδάτωση. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερη ενυδάτωση, προστασία και επαγγελματική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ