GRK

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Nanokeratin System

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα από την Nanokeratin System για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Πελάτης
Επαγγελματίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα Nanokeratin

Η εταιρεία μας

Συνδυάζοντας την ομορφιά, την επιστήμη και την ευεξία

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική φροντίδα των μαλλιών και πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας, η Nanokeratin System έχει δημιουργήσει ένα επιστημονικά αποδεδειγμένο μικρομοριακό σύστημα επανόρθωσης και ενδυνάμωσης των μαλλιών. Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών και καινοτόμων συνθέσεων εμπνέεται από τη φύση. Η καινοτόμος, πατενταρισμένη τεχνολογία μας ενισχύεται από τα βιομιμητικά συστατικά που προσομοιώνουν τις διαδικασίες της φυσικής τρίχας. Διεξάγουμε κορυφαία έρευνα και ανάπτυξη στο εργαστήριό μας International Nanokeratin System Laboratory και στο δίκτυο συνεργατών μας παγκοσμίως. Χάρη στις άριστες γνώσεις μας για την υγεία των μαλλιών και τις τάσεις της μόδας, δημιουργήσαμε προηγμένα προϊόντα για τους επαγγελματίες κομμωτές σε όλον τον κόσμο.

Η τεχνολογία μας: Δημιουργήσαμε ένα πατενταρισμένο και μοναδικό σύστημα ενισχυμένο με βιομιμητικά συστατικά τα οποία βασίζονται στην προηγμένη μικρομοριακή επιστήμη, το οποίο εισχωρεί ακόμα και τις μικρότερες ίνες της τρίχας προκειμένου να ενεργοποιηθεί ο εσώτερος φλοιός της και να δημιουργηθεί μια αδιάλυτη ασπίδα προστασίας από τα περιβαλλοντικά στοιχεία.

Οι συνθέσεις μας: Δημιουργήσαμε μια σειρά από εξαιρετικά αποτελεσματικές συνθέσεις για επαγγελματική και οικιακή χρήση που ενισχύουν τα μαλλιά ανεξάρτητα από την κατάστασή τους. Οι κομμωτές και οι ειδικοί θεραπείας μπορούν να απελευθερώσουν τις πελάτισσές τους από τον κόπο της καθημερινής φροντίδας και να δημιουργήσουν τα πιο πρωτοπόρα χτενίσματα.

Τα συστατικά μαςΗ ξεχωριστή σύνθεση που χρησιμοποιούμε βασίζεται σε μια τεχνολογία η οποία αποτελείται από φυσικά και βιομιμητικά συστατικά τα οποία έχουν πολλά οφέλη για τα μαλλιά σας, καθώς από μια σειρά ειδικά επιλεγμένων βιταμινών και αιθέριων ελαίων. Τα συστατικά ευεξίας ενδυναμώνουν και περιποιούνται τα μαλλιά, διασφαλίζοντας άριστα αποτελέσματα που συμβαδίζουν με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Οι πελάτισσές μας: Ακούμε τη γνώμη σας για να εξελίξουμε την καινοτομία και την τεχνολογία μας. Πιστεύουμε ότι τα μαλλιά είναι μέρος του κόσμου που σας καθορίζει ως άτομο. Αποτελούν βασικό στοιχείο της συνολικής σας εμφάνισης, του τρόπου ζωής και της ύπαρξής σας. Προσφέρουμε σε εσάς, τη σύγχρονη γυναίκα, τόνωση στο lifestyle σας και μια απάντηση στις καθημερινές σας ανάγκες.

Τα κομμωτήριά μαςΠαρέχουμε έμπνευση στους ειδικούς θεραπείας και κομμωτές. Η Nanokeratin System παρέχει στα κομμωτήρια λύσεις ενυδάτωσης και επανόρθωσης με αποτελέσματα που διαρκούν, καθώς και τη δυνατότητα δημιουργίας πολύ τεχνικών και πρωτοποριακών κομμώσεων, δίνοντας στους στιλίστες μεγαλύτερη δημιουργική ελευθερία στα μαλλιά των πελατισσών τους.

Οι συνεργάτες μαςΕίμαστε μια παγκόσμια εταιρεία με παρουσία σε όλες τις ηπείρους. Υποστηρίζουμε και εξυπηρετούμε το δίκτυο των διανομέων μας, τα κομμωτήρια και μια αναπτυσσόμενη διεθνή πελατεία. Θεωρούμε τους συνεργάτες μας ως κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη και την εξέλιξη και ως απαραίτητους για την επέκταση του δικτύου της Nanokeratin System.

Η βιωσιμότητά μαςΟι μοναδικές και καινοτόμες συνθέσεις μας περιέχουν φυσικά και πιστοποιημένα οικολογικά συστατικά. Οι φιάλες και οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Χρησιμοποιούμε "πράσινη" τεχνολογία για ελάχιστες εκπομπές και υπολείμματα, καθώς και τοπικούς προμηθευτές για να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. 

Κλείσιμο

Σας ευχαριστούμε

για την εγγραφή σας στην ενότητα για επαγγελματίες

της Nanokeratin System!

Ελέγξτε τα email σας για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

REVEAL θεραπεία σας

Κλείσιμο

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ τα μαλλιά σας με ένα κλικ.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά σας… Δώστε μας την ευκαιρία να σας φροντίσουμε με ένα προσωπικό ραντεβού για δωρεάν παροχή συμβουλών, για να ξεκινήσετε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μαλλιών σας τώρα.

Ξεκινώντας

Πώς θα περιγράφατε τα μαλλιά σας;

Φυσικά μαλλιά που δεν έχουν υποστεί χημικές εργασίες
Βαμμένα μαλλιά με μόνιμη βαφή/χρωμοσαμπουάν
Ευαίσθητα μαλλιά/Μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες
επόμενος

Έχουν τα μαλλιά σας υποβληθεί σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες;

Βαφή
Ανταύγειες
Ημιμόνιμη ισιωτική Brazilian
Ιαπωνική ισιωτική
Ντεκαπάζ
Μόνιμη ισιωτική
Περμανάντ
Συχνά χτενίσματα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος
.Όχι, τα μαλλιά μου δεν έχουν υποβληθεί σε καμία εργασία
Πίσω επόμενος

Ποια είναι η κατάσταση των μαλλιών σας;

Πολύ κατεστραμμένα λόγω των διάφορων εργασιών
(Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των περιβαλλοντικών στοιχείων και των βλαβερών συνθηκών (υπεριώδης ακτινοβολία, χλώριο, θαλασσινό νερό
Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των συχνών χτενισμάτων με πιστολάκι ή σίδερου ισιώματος
Υγιή
Πίσω επόμενος

Τι ΟΦΕΛΗ θα θέλατε να αποκομίσετε για τα ΜΑΛΛΙΑ σας;

Θέλω να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση και να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ τη γήρανση που οφείλεται στις χημικές εργασίες
Θέλω να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΩ το χρώμα, την υφή και την κατάσταση των μαλλιών μου
.Θέλω να ΑΝΑΔΟΜΗΣΩ τα φυσικά μαλλιά μου χαρίζοντάς τους υγεία και ενέργεια
Πίσω επόμενος

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν καταστρέψει τα μαλλιά σας, ίσως και να έχουν κάψει τις ευαίσθητες πρωτεΐνες στην τρίχα, με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτα, άτονα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά σας χρειάζονται ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ για να γεμίσουν ενέργεια και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ τα κύτταρά τους. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Εξαιτίας των βαφών, η τρίχα έχει απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν την αντοχή και την εμφάνισή της, ενώ τα καθημερινά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας μπορεί να έχουν εξασθενίσει το χρώμα. Τα μαλλιά σας πρέπει να ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ επαγγελματικά και να προστατευθούν από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και το χρώμα πρέπει να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Οι χημικές εργασίες έχουν αδυνατίσει τα μαλλιά σας και είναι πιο επιρρεπή να υποστούν βλάβη από τα περιβαλλοντικά στοιχεία, αυξάνοντας το σπάσιμο και την αφυδάτωση. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερη ενυδάτωση, προστασία και επαγγελματική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ