GRK

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Nanokeratin System

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα από την Nanokeratin System για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Πελάτης
Επαγγελματίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα Nanokeratin

Το όραμά μας

ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ για τέλεια μαλλιά

Η Nanokeratin System παρέχει στις γυναίκες πραγματικές λύσεις και αποτελέσματα για τη αποκατάσταση των μαλλιών τους. Αυτό το λέμε RE-HABILITATION. Έχουμε αφοσιωθεί στην αποστολή ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ των τέλειων μαλλιών: Υγιή, λεία και λαμπερά μαλλιά για κάθε ηλικία και τύπο.

Πιστεύουμε ότι η ομορφιά εκπορεύεται από την υγεία. Όταν μια γυναίκα νιώθει υγιής, έχει αυτοπεποίθηση και είναι χαρούμενη, περιβάλλεται από μια αύρα ομορφιάς. Δημιουργούμε μαλλιά που εκπέμπουν την εσωτερική ομορφιά τους.

Η Nanokeratin System καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες των γυναικών, ώστε να διατηρούν τα μαλλιά τους υγιή και να νιώθουν όμορφα, να εκπέμπουν γοητεία και να απολαμβάνουν τη ζωή στο έπακρο.

ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ τα τέλεια μαλλιά με:

Επιστήμη και τεχνολογία - Συνδυάζοντας κορυφαία φυσικά συστατικά με την πρωτοποριακή τεχνολογία που στηρίζεται στην ανώτερη έρευνα και ανάπτυξη στα εργαστήρια International Nanokeratin System Labs, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη νέα γενιά θεραπειών αποκατάστασης μαλλιών που εμείς ονομάζουμε RE-HABILITATION.  

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην πράξη – Τα προϊόντα μας είναι πασίγνωστα επειδή τηρούν την υπόσχεση τους και, συνεπώς, τα εμπιστεύονται τόσο οι πελάτισσες όσο και οι επαγγελματίες κομμωτές.

Η προσέγγιση ALL-HAIR-BENEFITS – Τα προϊόντα της Nanokeratin χρησιμοποιούν ασφαλή, φυσικά, ποιοτικά συστατικά, που παρέχουν προστασία διαρκείας για τα μαλλιά σας, σε αντίθεση με τα τυπικά προϊόντα που προκαλούν ζημιά σε βάθος χρόνου.

Ακούμε τις πελάτισσές μας - Ακούμε τη γνώμη των πελατισσών μας για να βελτιστοποιούμε τα προϊόντα και τις λύσεις μας.  Για εμάς, τα μαλλιά σας και οι ανάγκες τους είναι τόσο σημαντικά όσο και για εσάς.

Συστατικά κορυφαίας ποιότητας: Η ιδιαίτερη σύνθεση που χρησιμοποιούμε βασίζεται σε βιομιμητικά διαλύματα εμπλουτισμένα με αμινοξέα καθώς και σε μια σειρά ειδικά επιλεγμένων βιταμινών και αιθέριων ελαίων.

Συνεργάτες: Είμαστε μια παγκόσμια εταιρεία με επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλες τις ηπείρους. Εκτιμούμε και υποστηρίζουμε το δίκτυο των διανομέων μας, τα κομμωτήρια και μια διεθνώς αναπτυσσόμενη πελατεία.

Βιωσιμότητα: Οι μοναδικές και καινοτόμες συνθέσεις μας περιέχουν εντελώς φυσικά και πιστοποιημένα οικολογικά συστατικά. Οι φιάλες και οι συσκευασίες μας είναι ανακυκλώσιμες. Έχουμε υιοθετήσει "πράσινη" τεχνολογία για ελάχιστες εκπομπές και υπολείμματα, και προτιμούμε τοπικούς προμηθευτές για να ελαχιστοποιήσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα. 

Κλείσιμο

Σας ευχαριστούμε

για την εγγραφή σας στην ενότητα για επαγγελματίες

της Nanokeratin System!

Ελέγξτε τα email σας για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

REVEAL θεραπεία σας

Κλείσιμο

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ τα μαλλιά σας με ένα κλικ.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά σας… Δώστε μας την ευκαιρία να σας φροντίσουμε με ένα προσωπικό ραντεβού για δωρεάν παροχή συμβουλών, για να ξεκινήσετε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μαλλιών σας τώρα.

Ξεκινώντας

Πώς θα περιγράφατε τα μαλλιά σας;

Φυσικά μαλλιά που δεν έχουν υποστεί χημικές εργασίες
Βαμμένα μαλλιά με μόνιμη βαφή/χρωμοσαμπουάν
Ευαίσθητα μαλλιά/Μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες
επόμενος

Έχουν τα μαλλιά σας υποβληθεί σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες;

Βαφή
Ανταύγειες
Ημιμόνιμη ισιωτική Brazilian
Ιαπωνική ισιωτική
Ντεκαπάζ
Μόνιμη ισιωτική
Περμανάντ
Συχνά χτενίσματα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος
.Όχι, τα μαλλιά μου δεν έχουν υποβληθεί σε καμία εργασία
Πίσω επόμενος

Ποια είναι η κατάσταση των μαλλιών σας;

Πολύ κατεστραμμένα λόγω των διάφορων εργασιών
(Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των περιβαλλοντικών στοιχείων και των βλαβερών συνθηκών (υπεριώδης ακτινοβολία, χλώριο, θαλασσινό νερό
Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των συχνών χτενισμάτων με πιστολάκι ή σίδερου ισιώματος
Υγιή
Πίσω επόμενος

Τι ΟΦΕΛΗ θα θέλατε να αποκομίσετε για τα ΜΑΛΛΙΑ σας;

Θέλω να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση και να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ τη γήρανση που οφείλεται στις χημικές εργασίες
Θέλω να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΩ το χρώμα, την υφή και την κατάσταση των μαλλιών μου
.Θέλω να ΑΝΑΔΟΜΗΣΩ τα φυσικά μαλλιά μου χαρίζοντάς τους υγεία και ενέργεια
Πίσω επόμενος

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν καταστρέψει τα μαλλιά σας, ίσως και να έχουν κάψει τις ευαίσθητες πρωτεΐνες στην τρίχα, με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτα, άτονα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά σας χρειάζονται ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ για να γεμίσουν ενέργεια και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ τα κύτταρά τους. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Εξαιτίας των βαφών, η τρίχα έχει απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν την αντοχή και την εμφάνισή της, ενώ τα καθημερινά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας μπορεί να έχουν εξασθενίσει το χρώμα. Τα μαλλιά σας πρέπει να ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ επαγγελματικά και να προστατευθούν από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και το χρώμα πρέπει να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Οι χημικές εργασίες έχουν αδυνατίσει τα μαλλιά σας και είναι πιο επιρρεπή να υποστούν βλάβη από τα περιβαλλοντικά στοιχεία, αυξάνοντας το σπάσιμο και την αφυδάτωση. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερη ενυδάτωση, προστασία και επαγγελματική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ