GRK

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο της Nanokeratin System

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα από την Nanokeratin System για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, εκδηλώσεις και γενικές πληροφορίες για την εταιρεία μας.

Πελάτης
Επαγγελματίες

Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις από το σύστημα Nanokeratin

Ο άνθρωπος πίσω από το εμπορικό σήμα

Αμίρ Σέγκεβ – Ο άνθρωπος πίσω από τη μάρκα

Ο ιδρυτής της "Nanokeratin system" και ο άνθρωπος πίσω από την επιτυχία της είναι ο Αμίρ Σέγκεβ, πρώην επιτυχημένος κομμωτής, επιχειρηματίας και αναγνωρισμένος δημιουργός τεχνικών βαφής που άλλαξαν τη βιομηχανία.

Μέσα στα χρόνια ο Αμίρ εκβιομηχάνισε μερικές από τις πιο καινοτόμες πρακτικές βαφής μαλλιών. Ως μέρος των παγκοσμίων δραστηριοτήτων του, ο Αμίρ δημιούργησε μια επαναστατική τεχνική βαφής μαλλιών που βασίζεται στον υπολογισμό των χρωστικών και την προσαρμογή διαφορετικών χρωμάτων μαλλιών. Η τεχνική αυτή άλλαξε τον τρόπο που οι κομμωτές προσεγγίζουν τις βαφές μαλλιών σήμερα και θεωρείται μια σημαντική εξέλιξη στον τομέα.

Το ιστορικό των επιδόσεων του Αμίρ στον κόσμο της προηγμένης φροντίδας μαλλιών:

  •     Δημιουργός της επαναστατικής πατενταρισμένης τεχνικής βαφής μαλλιών βασισμένη στον υπολογισμό χρωστικών και την προσαρμογή – το πρωτοποριακό προϊόν πωλήθηκε στην γνωστή εταιρεία “Wella” και χρησιμοποιείται ως ένα καίριο μέρος της σειράς προϊόντων βαφής μαλλιών της από τότε. 
  •     Ένα από τα ηγετικά στελέχη της ομάδας ανάπτυξης και μάρκετινγκ της “Koleston”. 
  •     Ανάπτυξη και εκπαίδευση εξειδικευμένων εργαστηρίων για χιλιάδες κομμωτές. 
  •     Συγγραφέας ενός ειδικού οδηγού για υπολογισμό χρωστικών και προσαρμογή σε διαδικασίες βαφής μαλλιών. 
  •     Σχεδιαστής παγκοσμίων γνωστών αφισών κομμωτικής.  
  •     1994 – Νικητής του Όσκαρ καινοτομίας στον τομέα της στυλιστικής από το περιοδικό "intercoiffure". Το βραβείο αντανακλά τις ρηξικέλευθες τεχνικές κοψίματος και βαφής μαλλιών.  
  •     2004 – Βραβεύτηκε ως ένας από τους πιο καινοτόμους κομμωτές στον κόσμο από το "people stop". 

Κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης καριέρας του, ο Αμίρ έχει δουλέψει με παγκόσμιες εταιρείες κορυφής όπως η Wella, η Creo και η L'Oreal, τιθασεύοντας το ταλέντο του και τη γνώση του υπέρ της καινοτομίας και της δημιουργίας τεχνικών που άλλαξαν τη βιομηχανία.

Βιομίμηση: υγιή και όμορφα μαλλιά με φυσικό τρόπο

Σήμερα, ο Αμίρ είναι ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της "Nanokeratin system", επαγγελματικών μειγμάτων περιποίησης μαλλιών και στο προσκήνιο της τεχνολογίας μαλλιών.  

Η "Nanokeratin System" δημιούργησε ένα πατενταρισμένο και επιστημονικά αποδεδειγμένο σύστημα αναδόμησης και ενίσχυσης μαλλιών σε μικρομοριακό επίπεδο που ονομάζεται Βιομίμηση. Η διαρκή έρευνα και ανάπτυξη για μοναδικές και προηγμένες φόρμουλες εμπνέεται από τη δύναμη της φύσης. Η επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία είναι ενισχυμένη με βιομιμούμενα συστατικά τα οποία αντιγράφουν τη φυσική λειτουργία των μαλλιών, προσφέροντας υγιή μαλλιά – με φυσικό τρόπο.

Η βούρτσα BeFri: η επόμενη γενιά προϊόντων βουρτσίσματος έφτασε

Ως μέρος των καινοτόμων εξελίξεων, ο Αμίρ δημιούργησε τη βούρτσα μαλλιών BeFri. Το προϊόν αυτό, το οποίο αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, είναι μια επαγγελματική βούρτσα η οποία φέρνει άμεση ανακούφιση στα μαλλιά. Βασισμένη σε μια επαναστατική πατενταρισμένη τεχνολογία, η BeFri διαθέτει μια μοναδική Κινηματική δομή με οχτώ ελεύθερους κινούμενους βραχίονες οι οποίοι γλιστρούν ανάμεσα στις τρίχες και τις λειαίνουν.

 

 

 

Κλείσιμο

Σας ευχαριστούμε

για την εγγραφή σας στην ενότητα για επαγγελματίες

της Nanokeratin System!

Ελέγξτε τα email σας για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας.

REVEAL θεραπεία σας

Κλείσιμο

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ τα μαλλιά σας με ένα κλικ.

Φανταστείτε πώς θα μπορούσαν να είναι τα μαλλιά σας… Δώστε μας την ευκαιρία να σας φροντίσουμε με ένα προσωπικό ραντεβού για δωρεάν παροχή συμβουλών, για να ξεκινήσετε την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ των μαλλιών σας τώρα.

Ξεκινώντας

Πώς θα περιγράφατε τα μαλλιά σας;

Φυσικά μαλλιά που δεν έχουν υποστεί χημικές εργασίες
Βαμμένα μαλλιά με μόνιμη βαφή/χρωμοσαμπουάν
Ευαίσθητα μαλλιά/Μαλλιά που έχουν υποστεί χημικές εργασίες
επόμενος

Έχουν τα μαλλιά σας υποβληθεί σε οποιαδήποτε από τις παρακάτω εργασίες;

Βαφή
Ανταύγειες
Ημιμόνιμη ισιωτική Brazilian
Ιαπωνική ισιωτική
Ντεκαπάζ
Μόνιμη ισιωτική
Περμανάντ
Συχνά χτενίσματα με πιστολάκι ή σίδερο ισιώματος
.Όχι, τα μαλλιά μου δεν έχουν υποβληθεί σε καμία εργασία
Πίσω επόμενος

Ποια είναι η κατάσταση των μαλλιών σας;

Πολύ κατεστραμμένα λόγω των διάφορων εργασιών
(Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των περιβαλλοντικών στοιχείων και των βλαβερών συνθηκών (υπεριώδης ακτινοβολία, χλώριο, θαλασσινό νερό
Μέτρια κατεστραμμένα λόγω των συχνών χτενισμάτων με πιστολάκι ή σίδερου ισιώματος
Υγιή
Πίσω επόμενος

Τι ΟΦΕΛΗ θα θέλατε να αποκομίσετε για τα ΜΑΛΛΙΑ σας;

Θέλω να ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση και να ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ τη γήρανση που οφείλεται στις χημικές εργασίες
Θέλω να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΩ το χρώμα, την υφή και την κατάσταση των μαλλιών μου
.Θέλω να ΑΝΑΔΟΜΗΣΩ τα φυσικά μαλλιά μου χαρίζοντάς τους υγεία και ενέργεια
Πίσω επόμενος

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Περιβαλλοντικοί παράγοντες έχουν καταστρέψει τα μαλλιά σας, ίσως και να έχουν κάψει τις ευαίσθητες πρωτεΐνες στην τρίχα, με αποτέλεσμα ανεξέλεγκτα, άτονα και φριζαρισμένα μαλλιά. Τα μαλλιά σας χρειάζονται ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ για να γεμίσουν ενέργεια και να ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ τα κύτταρά τους. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Εξαιτίας των βαφών, η τρίχα έχει απορροφήσει επιβλαβείς ουσίες που επηρεάζουν την αντοχή και την εμφάνισή της, ενώ τα καθημερινά προϊόντα φροντίδας των μαλλιών σας μπορεί να έχουν εξασθενίσει το χρώμα. Τα μαλλιά σας πρέπει να ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ επαγγελματικά και να προστατευθούν από τις περιβαλλοντικές τοξίνες, και το χρώμα πρέπει να ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΘΕΙ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ

Συγχαρητήρια!

Η διαδικασία RE-START για την επανεκκίνηση της υγείας των μαλλιών σας έχει αρχίσει. Η προσωπική σας διάγνωση:

Οι χημικές εργασίες έχουν αδυνατίσει τα μαλλιά σας και είναι πιο επιρρεπή να υποστούν βλάβη από τα περιβαλλοντικά στοιχεία, αυξάνοντας το σπάσιμο και την αφυδάτωση. Αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σας είναι περισσότερη ενυδάτωση, προστασία και επαγγελματική ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δημιουργήσαμε μια σύνθεση που ταιριάζει τέλεια στις ανάγκες των μαλλιών σας:

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΟΥ